Diensten

Grote merken. Extreem veel keus. Hoge actie’s!

VERKOOP VELGEN

Velgen kunnen de laatste hand leggen aan een voertuig. Of het nu sportief of elegant is – afstemming op de aard van de auto en bestuurder is belangrijker. Dat is wat we aanbieden bij WheelPro Belenux: voor iedereen de juiste velg. Een breed scala aan (ichtmetalen en stalen velgen. Blader door onze velgen en kies een velg dat bij je past, verkoop doen we alleen op onze locatie.

VERKOOP BANDEN

Vind duizenden bandenmodellen van elk merk van de fabrikant die vandaag beschikbaar zijn, waaronder Michelin , Bridgestone , Firestone , Pirelli , Hankook , Toyo , Yokohama en nog veel meer. U zult nergens een grotere selectie banden vinden.

Wij bieden perfect compatibele wiel- en bandenpakketten voor uw auto, inclusief montage en balancering.

MONTAGE + SERVICE

Service, kwaliteit en veiligheid staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Daarom omvatten onze bedrijfsnormen een continue kwaliteitsborging, alleen deskundig personeel en regelmatige bezoeken aan wielproductielocaties. We willen u het hoogste kwaliteitsniveau garanderen in onze productie- en serviceprocedures.

BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf dat producten levert aan Nederland, België, Duitsland,
Frankrijk en andere landen binnen Europa. Neem contact met ons op voor een offerte. Wij zijn trots op het leveren van producten van topkwaliteit tegen onverslaanbare prijzen en service.

WheelPro Benelux is hier om u antwoord te geven op al uw vragen omtrent al onze producten & diensten.

CONTACT